Csesztreg

Nagyon sok kiegyenlített tudású csapat lépett pályára, emiatt már a nyolcad- és negyeddöntőben is több esetben csak büntetőrúgásokkal dőlt el a továbbjutás sorsa, ahogy a végső győzelmet is hetespárbajban kaparintotta meg a torna győztese.
A futásra nem elég csak fizikailag készülni, az embernek a tudatát is treníroznia kell arra, hogy teljesíteni tudjon akár több tíz kilométert is. Eszerint igaz a mondás, hogy fejben dől el minden – állítja Vörös László, aki az ötven év feletti korosztályb
Csesztreg - Dezső Anasztázia névre keresztelte Páli Zoltán plébános azt a mintegy kétmázsás sertést, amit néhány perccel az ünnepi eseményt követően ért el a végzete a község művelődési házának udvarán.
Csesztreg - A közös önkormányzati hivatal vette át január elsejével az önkormányzattól a helyi általános iskola konyhájának üzemeltetését. A váltásra jogszabályi változások miatt került sor.
Csesztreg – Az 1956-os forradalom helyi eseményeiről, illetve az ahhoz vezető út embertelenségeiről szól a Csesztregiek emlékei az ötvenes évekről című kiadvány, aminek szerzője Zsupánné Illés Margit.