Emléktorna

2017.12.29. 19:17

Kemény és férfias küzdelemben

Nagyon sok kiegyenlített tudású csapat lépett pályára, emiatt már a nyolcad- és negyeddöntőben is több esetben csak büntetőrúgásokkal dőlt el a továbbjutás sorsa, ahogy a végső győzelmet is hetespárbajban kaparintotta meg a torna győztese.

Gyuricza Ferenc

Fotó: A szerző

Ezekkel a szavakkal értékelte a szerdán és csütörtökön lezajlott X. Kocsis Gábor Emléktornát a teremlabdarúgó-bajnokság főszervezője. Paál Sándor azt is kiemelte: a tornát mindvégig férfias, kemény küzdelem és felfokozott iram jellemezte, ezt a nézők is örömmel fogadták.

A tornára 21 csapat nevezett, amelyek szerdán öt csoportra osztva körmérkőzéses formában küzdöttek egymással, majd a legjobb 16 csütörtökön már kieséses rendszerben folytatta a küzdelmet. A döntőbe a Csöde és a helyi DPA jutott, ahol büntetőpárbajban előbbi bizonyult jobbnak. A harmadik helyen a bajánsenyei Vörös Kerámia, míg a negyediken a lenti Sivatagi Rohamcsigák végzett.

A torna különdíjasai Bóka Máté (Sivatagi Rohamcsigák, legjobb kapus), Koczor Szilárd (Csöde, legjobb mezőnyjátékos), illetve Kasza Krisztián (DPA, gólkirály, 5 találattal) lettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában