Frissen Zalából

2022.01.30. 20:00

Lakástűz Zalaegerszegen; ötlábú bárány született Zalában; tetejére borult autó – a hét legolvasottabb cikkei

Áttekintjük a hét meghatározó Zala megyei híreit.

zaol.hu

Forrás: Szimiczki Bence

Ha kötelező lesz, beoltatják magukat az Ausztriában dolgozó magyarok

Ausztriában februártól a 18 év felettiek részére kötelező lesz a koronavírus elleni védőoltás, az erről szóló törvényt a bécsi parlament elfogadta. Az osztrákoknál számos zalai dolgozik, ők is többnyire a vendéglátásban. Az általunk megkérdezetteket is megosztja a referendum. Továbbiak itt.

 

Piros bikiniben pihent a jakuzziban a hévízi szépség

Ollári Barbara Instagramon jelentkezett be. Részletek itt.

 

Tűz ütött ki egy zalaegerszegi lakásban (videó)

Tűz ütött ki egy zalaegerszegi Rákóczi úti négyemeletes társasház harmadik emeletének egyik lakásban hétfőn este fél tíz körül. A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtószóvivője, Kósi Zsolt közlése szerint a tűzoltók megkezdték az épület lakóinak kimenekítését a harmadik és negyedik emeletről. További részletek itt.

 

Tetejére borulva állt meg egy autó Alibánfa és Zalaszentiván között

Forrás: police.hu

Egy 20 éves Lentiben élő nő közlekedett egy személygépjárművel 2021. január 24-én 7 óra körül a 7328-as számú úton, Alibánfa felől Zalaszentiván irányába, amikor egy balra ívelő útkanyarulatban a padkára hajtott. További részletek itt.

 

Jogszabály tiltja a lubickolást a hévízi kifolyóban!

Nem a város, hanem törvény tiltja a hévízi kifolyó 100 méteres körzetében a fürdőzést – mint minden más vízi műtárgy esetében is. Egy lakossági felvetésre fogalmazott így Papp Gábor polgármester a nemrégiben tartott közmeghallgatáson, leszögezve: félreértés, hogy ezt Hévíz tiltotta meg. Bővebben itt.

 

Meglátta kijönni a templomból, s tudta, ő lesz a felesége - gyönyörű évfordulót ünnepel az idős zalai pár

A szépkorú pár szűk családi körben szombaton ünnepelte a vaslakodalmát, azaz a 65. házassági évfordulóját - ez után, 67,5 évnél a kőlakodalom, 70 évnél a kegyelmi lakodalom, majd a 75. évfordulón a koronaékszer-lakodalom következik. Továbbiak itt.

 

Döbbenetes! Ötlábú bárány született Zalában

Forrás: Szimiczki Bence

Öt lába van annak a báránynak, amely a Zala megyei Esztergályhorvátiban született hétfőn. Bővebben itt.

 

Kamerán szúrta ki a zalai rendőr azt a sofőrt, akiről tudta, hogy el van tiltva a vezetéstől

A sebességmérést végző rendőr 2022. január 25-én délelőtt Bánokszentgyörgyön a Kossuth úton a kamerán észlelte, hogy egy Szentliszó irányából Borsfa felé közlekedő Renault típusú személygépkocsit egy olyan férfi vezet, aki nem volt ismeretlen a kollégánknak. Bővebben itt.

 

Tündérszépek 2022: A bájos és vagány Nemes Nórát imádta a kamera

Szerdán folytatódott Zalaegerszegen a 2022-es Tündérszépek versenyzőinek fotózása. Pezzetta Umberto kamerája elé ezúttal a 21 éves Zalaegerszegen élő Nemes Nóra állhatott. A csinos lány fotóiból süt a jókedv, ami nem meglepő, hiszen nagyon jól érezte magát a fotózáson. Nóra azért jelentkezett a Tündérszépekre, hogy növelje kicsit az önbizalmát. Bővebben itt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában