Jelentkezz te is!

2022.01.26. 20:00

Tündérszépek 2022: A bájos és vagány Nemes Nórát imádta a kamera

Szerdán folytatódott Zalaegerszegen a 2022-es Tündérszépek versenyzőinek fotózása.

Rákos Bianka

A megyeszékhelyi Nemes Nórát fotózta szerdán a Zalai Hírlap székházában berendezett műteremben fotós kollégánk, Pezzetta Umberto.

Forrás: Katona Tibor / Zalai Hírlap

Pezzetta Umberto kamerája elé ezúttal a 21 éves Zalaegerszegen élő Nemes Nóra állhatott. A csinos lány fotóiból süt a jókedv, ami nem meglepő, hiszen nagyon jól érezte magát a fotózáson. Nóra azért jelentkezett a Tündérszépekre, hogy növelje kicsit az önbizalmát.

 

- Eléggé önbizalomhiányos vagyok, és ezzel a versennyel szerettem volna egy kicsit több magabiztosságot szerezni. E mellett szeretnék érdekes embereket megismerni, s új élményeket szerezni – fogalmazott a versenyző.

 

Nóra kreatív személyiség, aki szeret rajzolni, ám a sportokat sem veti meg. Kedvence a kosárlabda, korábban nyolc évig űzte ezt a sportágat. 

 

A zalaegerszegi szépség szerint a fotózás nagyszerű önbizalomfröccs volt.

 

- Csak ajánlani tudom a zalai lányoknak, hogy jelentkezzenek, hiszen rengeteg magabiztosságot ad!

A 2022-es Tündérszépekre még nem zárult le a nevezés, folyamatosan várjuk a 18-29 év közötti hölgyek jelentkezését. Akár saját portfólióval is nevezhetsz, ám ha még nem volt szerencséd egy profi fotós kamerája előtt szerepelned, ezt a lehetőséget ingyen biztosítjuk számodra! A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a versenyzőket. A megyei fordulóba maximum harminc lány juthat be, ezért sem érdemes sokáig halogatni a nevezést.

 

A részletekért és a nevezésért látogass el a tünderszepek.hu oldalra!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!