Zaol podcast

2024.01.13. 16:00

A magyarok imádnak utazni, új helyeket felfedezni – Vendégünk Tulézi Anikó

A zord hideg télből egy képzeletbeli utazásra invitáljuk a hallgatóinkat. Tulézi Anikó, a nagykanizsai Hello Travel tulajdonosa, utazásközvetítő volt a vendégünk.

Benedek Bálint

2024011, Nagykanizsa, Tulézi Anikó - utazási szakértő - a Podcastunk vendége. Fotó: Szakony Attila_SzA_Zalai Hirlap_ZH

Fotó: Szakony Attila

Anikó imád utazni és szeretne segíteni mindenkinek, aki bizonyos országokban még nem járt, de szeretné felfedezni azokat. A magyarok pedig éppen ilyenek, kedvelik a kalandokat.

A nagykanizsai szakemberrel beszélgettünk arról, hogy a friss adatok szerint minden eddigi rekordot megdöntöttek a magyar turisták Horvátországban. A beszámolóból kiderült: a múlt évben 728 ezer magyar beutazó érkezett Horvátországba, ami 21 százalékkal több, mint 2022-ben, ami 13 százalékkal meghaladja az eddigi csúcsnak számító 2019 adatát. Beszélgettünk a szomszédos ország kivételes vonzerejéről, a tengerpartokról és a látnivalókról. Természetesen a szívünknek oly kedves ország, vagyis Magyarország szóba került, hiszen minden évben népszerű a belföldi turizmus. Majd az európai kedvencekről esett szó, de az egzotikum világába is elrepültünk képzeletben. Tulézi Anikó néhány tippel ellátta azokat is, akik már szabadulnának a hidegből és feltöltődnének a tengerpartokon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában