Évösszegző 2022

2022.12.27. 11:45

A ZTE FC legyőzte az AC Milant, fodrászüzlet kirakatába hajtott egy autó - a zaol.hu júliusi top cikkei

Zaol

Ez lett az igazi fieszta: a ZTE FC legyőzte az AC Milant!

A ZTE FC hagyományos évadnyitó rendezvénye, a Zete Fieszta keretében a ZTE FC labdarúgócsapata az olasz bajnok AC Milan együttesével játszott felkészülési mérkőzést. A teljes cikk IDE kattintva olvasható.

Halálos vonatbaleset Keszthelyen

Vonat ütközött személyautóval Keszthelyen az Entz Géza sétány vasúti átjárójában, a kutyás strand közelében. Az andráskereszttel jelzett átjáróban a Budapestről érkezett Intercityvel ütközött össze az autó, amiben egy győri testvérpár utazott. A teljes cikket IDE kattintva olvashatja.

Meghalt a munkás, akire rádőlt a fal Nagykanizsán

Július 1-jén, pénteken egy nagykanizsai építkezésen halálos kimenetelű munkahelyi baleset történt.

Részletek a cikkünkben

Fodrászüzlet kirakatába hajtott az autó Zalaegerszegen

Személyautó hajtott üzlet kirakatába Zalaegerszeg belvárosában. Információink szerint az Opel Astra 31 éves zalaegerszegi férfi vezetője az Ady utcáról befordult a Petői utcára, majd felugrott a jobb oldali járdára és egy fodrászüzlet kirakatába hajtva állt meg. A részleteket ITT olvashatja.

Lezárult a falu- és tanyagondnoki képzés Zalaegerszegen (videó)

Huszonheten tettek sikeres vizsgát a Zala Megyei Önkormányzat szervezésében másodszor megvalósult falu- és tanyagondnoki képzés zárónapján Zalaegerszegen, a Megyeházán. A teljes cikk IDE kattintva olvasható.

Aligátorteknős akadt horogra Keszthelynél

Sokkoló fogás akadt olvasóink, a keszthelyi Czirbus Szabolcs és Szeles Zsolt horgára. Egy aligátorteknőst húztak ki a Balatonból a keszthelyi Libás strandon. A teljes cikket ITT olvashatja.

Döbbenetes videó! 12 embert, közöttük gyerekeket mentettek ki éjszaka a háborgó Balatonból

A keleti medence közepén egy utasokkal teli 32 lábas vitorlás mentése zajlott, valamint Zánka előtt egy elsodródott vitorlás befogását is végrehajtották a vízimentők. A teljes cikket IDE kattintva láthatja.

Felismered Zalaegerszegen hol készültek ezek a régi fotók?

Legújabb kvízünkben régi fotókat hoztunk, amelyek egytől egyig Zalaegerszegen készültek. Ön kitalálja melyik hol készült? Ha felmérné tudását, kattintson IDE.

Egyre többen keresnek ingatlant lakhatási céllal a Zalaegerszeget körülölelő szőlőhegyeken Fotós: Győrffy István

Csodáljuk meg Zalaegerszeg peremét

A városban nehéz kertes házat, építési telket venni, egyre többen keresnek ingatlant lakhatási céllal a Zalaegerszeget körülölelő szőlőhegyeken. A teljes cikket és képeket ITT érheti el.

Semmelweis-napot tartottak a nagykanizsai Csótónál

A Kanizsai Dorottya Kórház a Csónakázó-tó önkormányzati vendégházánál tartotta meg Semmelweis-napi ünnepségét, melyen a dolgozók elismeréseket vehettek át. A teljes cikket IDE kattintva láthatja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában