Visszatekintés

2022.05.01. 20:00

Vonyarcvashegyi konténer, autókra dőlt fa, bolond ballagás - a hét hírei a megyéből

Válogatás a hét zalai vonatkozású híreiből.

Zaol

Fotó: Pezzetta Umberto

Mit rejt a vonyarcvashegyi erdő szélén lévő felborult konténer?

Egyre népszerűbbek az úgynevezett kabin házak a nyaralók körében, nincs ez másképp a Balatonnál sem. Legtöbbször lakóterületeken kívüli erdőkben, vízpartokon állnak, felszerelésüknek, kialakításuknak köszönhetően luxus táborozási élményt nyújtanak. További információ ITT. 

Felborult ház az erdőszélen? Forrás: Mészáros Annarózsa / likebalaton.hu

Autókra dőlt egy 12 méteres fa Zalaegerszegen

Parkoló autókra dőlt egy 12 méter magas fa Zalaegerszegen, a Landorhegyi úton pénteken kora este. Az autókban senki sem tartózkodott. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel eltávolították a fát - írta a KATVÉD.

Forrás: Katved / Katved


Bolondos ballagás Nagykanizsa utcáin 

Színes jelmezekbe öltözött, hangosan éneklő fiatalok lepték el Nagykanizsa utcait. A bolondballagáson szinte minden végzős osztály felvonult, akiket az Erzsébet téren köszöntött Balogh László polgármester. Szerinte ugyan a középiskolai évek befejeződtek, s most mindenki elindul a kitűzött új kihívása felé, de szeretné, ha a városba mindig szívesen térnének vissza. További információ és videó ITT.

Hármas karambol történt Zalaegerszegen

Három személyautó ütközött össze csütörtökön délután öt óra tájt a megyeszékhelyen. A rendőrség közlése szerint egy 24 éves zalaegerszegi nő Seat típusú gépkocsival a Köztársaság útján a városközpont felé tartva a Hegyalja és Általszegett út kereszteződésénél balra kívánt kanyarodni, de eközben nem biztosított elsőbbséget a szemből érkező, az Alsóerdő irányába Citroen gépkocsival közlekedő, 19 éves zalaegerszegi nőnek és összeütköztek. A balesetről bővebben ITT írtunk. 

Forrás: Pezzetta Umberto

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában