Zalai Prima Díj 2021

2021.10.08. 09:55

Zalai Prima Díj 2021 – Bemutatjuk Horváth A. Attilát

Horváth A. Attila 1979-ben született Zalaegerszegen, a Zrínyi-gimnáziumban érettségizett, felsőfokú tanulmányait a Pécsi Tudományegyetemen és az NYME Savaria Egyetemi Központjában végezte, történelem szakos bölcsészként diplomázott.

Horváth A. Attila

2004-ben gyakornokként került a Zalai Hírlaphoz, 2006-tól a lap főállású újságírója. Elsősorban közéleti, gazdasági, kulturális és hitéleti területtel foglalkozott szerzőként. 2014 szeptembere óta a Zalai Hírlap főszerkesztője.

Horváth A. Attila

A szerkesztőség nívódíjjal, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia sajtóösztöndíjjal, a Zala Megyei Közgyűlés sajtódíjjal ismerte el munkáját. Lokálpatrióta szemlélettel, szolgáltató-segítő attitűddel törekszik szervezni a megyei napilap és hírportál működését. Küldetésének tartja Zala értékeinek, eredményeinek bemutatását, a megye közösségeinek támogatását, az olvasók hiteles tájékoztatását. Nős, két gyermeke van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában