Zalai Prima Díj 2021

2021.10.20. 06:50

Prima díj a megye legjobbjainak!

Közönségszavazásunk sikeresen lezárult, 3662 szavazat érkezett a Zalai Príma díj közönségdíjas jelöltjeire. Örömmel tölt el minket, hogy ilyen sokan szavaztak és közreműködtek a közönségdíj odaítélésében!

A szavazás tehát véget ért, megtörtént az érvényes voksot leadók között a sorsolás.

Szavazóink közül a szerencsés nyertesek:

Koszorus Ödön, Keszthely

Radicsné Peszleg Anita, Nagykanizsa

Novák Lajos, Zalaegerszeg

Nyereményük: egy-egy Kärcher multifunkciós porszívó, illetve részvétel az október 22-i, Prima gálaesten.

GRATULÁLUNK!

Nyerteseink a gálán elismerő oklevélben részesülnek. Tárgynyereményüket pedig a gála estet követően, GLS futárszolgálaton keresztül juttatjuk el.

Nyerteseinkkel hamarosan felvesszük a kapcsolatot a gálán való részvétel részleteivel kapcsolatban!

A Zalai Prima díj közönségdíjas személyét egyelőre nem áruljuk el: a 2021. október 22-i, pénteki gálaesten (Hevesi Sándor Művelődési Központ, Nagykanizsa, Széchenyi tér 5, 8800) derül majd ki, ki kapta idén a megtisztelő címet és a vele járó értékes ajándékot! Figyelje lapunkat és online oldalunkat, mert a gálaestet követően részletesen beszámolunk az eseményről.

Köszönjük olvasóinknak a szavazatokat, és azt, hogy idén is közreműködtek a voksolásban, és szavazatukkal hozzásegítették és méltatták a jelölteket, hogy kiderüljön, ki lesz idén a Zalai Prima díj közönségdíjasa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában