Zalai Prima Díj 2021

2021.10.08. 09:55

Zalai Prima Díj 2021 – Bemutatjuk Rózsás Csabát

Rózsás Csaba 1957-ben született, Zalaegerszegen él, 40 éve a tudomány a tudás szolgálatában áll a zalai TIT-nél.

Rózsás Csaba

Kiemelt feladata volt több évig a Népművészeti Nyári Egyetem igazgatói megbízása. 1981- 2012 között igazgatóhelyettese- és gazdasági vezetője volt az oktatás, oktatásszervezés, tanfolyam szervezés, vizsgáztatás területein tevékenykedő nagy múltú TIT Öveges József Ismeretterjesztő és Szakképző Egyesületnek, amelynek jelenleg ügyvezető igazgatója.

Rózsás Csaba

Az egyesület részt vett a „Tanuljunk egy életen át”, a „ Nem formális és informális foglalkozások Zalában” pályázat koordinálásában, lebonyolításában. Rózsás Csaba számtalan szakképesítése között ott van a személyügyi szervező főiskolai végzettség, az adótanácsadói és a mérlegképes könyvelői oklevél. Szakismerete kiterjed a munkapszichológia, a személyügy, az európai integráció, az andragógia, a pénzügy-számvitel területére. A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Karán szerzett diplomát. Három gyermeke van, két unokával büszkélkedhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában