Zalai Prima Díj 2021

2021.10.08. 09:55

Zalai Prima Díj 2021 – Bemutatjuk a Kanizsai Fiatalok Közösségét és Szollár-Nikolics Zsannát

A Kanizsai Fiatalok Közössége 14 éve foglalkozik főként hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű, valamint érzelmileg sérült gyerekekkel és fiatalokkal a művészet nyelvén.

Szollár-Nikolics Zsanna

Fotó: Szakony Attila

Jelenleg 110 diákkal dolgoznak több munkacsoportban melyek a – Magic Ritmo – kortárs-modern tánccsoport, – Honvéd Kaszinó Városi Színpad – vers, ének és pódiumművészet, – Mit tehetnék érted? – karitatív és szociális önkéntes csoport. Az egyesület elnöke Szollár-Nikolics Zsanna – Bonis Bona díjas tehetséggondozó, rendező és koreográfus, Pávlicz Erika ének oktató és Fási Barnabás koreográfus.

Szollár-Nikolics Zsanna

A csoportok számos országos és nemzetközi díjat érdemeltek ki a különböző művészeti ágakban való teljesítményükért, valamint civil díjat a szociális életben való aktív munkájukért. Fő céljuk, hogy a fiataloknak egy olyan barátságos, és biztonságos környezetet biztosítsanak, ahol egészséges környezetben szocializálódhatnak, és az általuk választott művészeti ágban kifejezhessék önmagukat és érzelmeiket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában