Gyűjtés

2023.06.13. 13:23

Segítséget kér a Zsaruellátó Egyesület

Mint arról beszámoltunk, szombaton este két halálos áldozattal járó közlekedési baleset történt Nagykanizsán, mely során egy 57 éves tótszentmártoni és egy 32 esztendős letenyei nő vesztette életét. A tragédia kapcsán a Zsaruellátó Egyesület gyűjtést szervezett.

Gyuricza Ferenc

Ennek oka, hogy a balesetben a Nagykanizsai Rendőrkapitányság egyik fiatal járőre is érintett, aki édesanyját és testvérét veszítette el. A történteket tovább súlyosbítja, hogy a fiatal nő egyedül nevelte négy esztendős kisfiát, aki így szülők nélkül maradt. A nehéz szociális körülmények között élő rendőr szeretné a gyermeket magához venni, hogy ő nevelhesse fel, a Zsaruellátó Egyesület ezért kéri olvasóinktól a temetések anyagi költségeihez való hozzájárulást, illetve a gyászoló család további megsegítését. A támogatásokat az MHB banknál Szabó Dániel néven vezetett 10104985-25120600-01005008 számlaszámra várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában