nem mindennapi lakodalom

2020.07.17. 08:32

Botrányba fulladt egy lagzi Lukácsházán – Az ifjú pár és a násznép egy része a rendőrségen kötött ki

Meglehet, a menyecskeruha sem került elő a lukácsházi kilátónál június végén megtartott lakodalomban, a násznép egy része ugyanis a Kőszegi Rendőrkapitányságon töltötte az éjszakát. Elképesztő történet a szomszéd megyéből.

vaol.hu

Forrás: Pixabay

A vaol.hu cikke szerint egy június végén megrendezett lakodalom, állítólag verekedésbe fulladt. A balhé éjfél előtt tört ki: azt beszélik, hogy az ifjú férj fiútestvérei – akik állítólag rendőrök –, az újdonsült feleség lánytestvérét inzultálták, a lányt pedig meg akarta védeni a barátja – írja a portál. Azt nem tudni, hogy a rendőrök vagy a hölgy párja ütött először, de azt is beszélik, hogy a két rendőrt felfüggesztették a beosztásából.

Ami biztos, a Központi Nyomozó Főügyészség megerősítette a tényt, miszerint az ügyben a Győri Regionális Nyomozó Ügyészség nyomozást indított garázdaság vétsége miatt – márpedig ők csak egyenruhások érintettsége esetén nyomoznak. Virág János lukácsházi polgármester szintén tud az esetről, a vaol.hu-nak elárulta, hogy az önkormányzat június 27-ére szabályos szerződéssel bérbe adta a tájpincét egy negyvenfős lakodalomra. Mint mondta, aki bérbe vette nem lukácsházi lakos, s az esküvőt feltehetően máshol tartották, a településre csak a vacsorára jöttek a vendégek.

Az ételt ugyan megették, ám a menyasszonytánc valószínűleg elmaradt: az ifjú pár és a násznép egy része ugyanis a kőszegi rendőrkapitányságon töltötte az éjszakát.

Fotó: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában