Púder Nélkül

2017.08.24. 14:10

Divatosan a suliba – Ilyen a trendi iskolatáska!

Már csak pár nap és irány az iskola. De milyen táskát vegyünk a kamasz gyereknek?

Szauer Annamária

Az egészséges tartáson és a teherbíráson túl a táska küllemét is érdemes figyelembe venni. A gyerek ízlésének megfelelő batyu az iskolába járáshoz is több kedvet adhat.

Ameddig az alsósoknál a mesefigurás táska a sláger, a felsőseknek és a középiskolásoknak már az aktuális trend befolyásolja az ízlését.  Nekik készítettünk most egy összeállítást a választás megkönnyítéséhez.

Csipkés


A csipke népszerűsége nem lankad, évek óta az egyik legfelkapottabb anyag. Természetesen a táskadivatban is megjelent. Aki igazán csajos tatyóra vágyik annak kötelező darab.

Az örök zeneklasszikus


Hiába változik a zenei ízlés folyamatosan, vannak örök és megunhatatlan előadok. Aki nem tud lekattanni a Beatles vagy Nirvana dalairól, annak ez a táska tökéletes.

Irány a dzsungel


Idén a dzsungel minta a függönyöktől a ruhákon át mindenhol megtalálható. Aki érzi az őserdők nyugalmát magában, az válogathat a természet inspirálta táskákból.

Igazi hippiknek: etno mindenhol


Nálad elmaradhatatlan a virágos fejpánt és a hímzett farmer? Akkor ne keresgélj tovább a te táskastílusod csakis az etno lehet!

A rajzolt világ szerelmeseinek


Egész nyáron faltad a MARVEL filmeket? Akkor itt a lehetőség, hogy a hátadon is a kedvenc hőseidet cipeld!

Akiknek a stílus ösztönből jön


Kellően elegáns mégis fiatalos táskát keresel? Mellesleg finoman szeretnéd jelezve a macskák iránti imádatodat?  Akkor ezt neked találták ki!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!