Hétvége

2016.12.30. 14:37

Zala Szépe: Szalai Kata az új évben is tartja a jó formáját

A Zala Szépe idei győztese, Szalai Kata barátai körében Pécsen köszönti a 2017-es évet, és reméli, ahogy az övé, úgy az olvasók álmai is teljesülnek.

Benedek Bálint

- A kollégiumban gyűlünk össze egy vidám játékos estére - mondta Kata. - A barátaimmal is sikerült megszerettetnem az érdekes társasjátékok világát, míg néhányan kártyát is hoznak, de bizonyára a beszélgetésre is marad időnk.

A Pécsi Tudományegyetem földrajz-testnevelés szakos hallgatójának, a 23 éves Szalai Katának valóban eléggé eseménydúsra sikerült ez az év.

Szalai Kata, a Zala Szépe királynője színes koktéllal kíván nagyon boldog új évet olvasóinknak Fotó: Szakony Attila

- A szépségverseny a felkészüléssel együtt álomszerűen alakult, még most visszatekintve is öröm tölti el a szívemet, amikor azokra a pillanatokra gondolok - mosolygott. - Aztán jöttek sorban az interjúk, a rádióban, az egyetemen is beszélhettem erről az óriási élményről. Az ajándékok közül a luxus római vakációra a párommal, Tamással utaztam el, de a három hónapos használatra kapott autó volánjánál is élveztem minden pillanatot.

Szalai Kata közben a vizsgák mellett a PTE Tánccsoportjával is folyamatosan próbált, s telt ház előtt mutatták be a közel 25 táncstílusból álló az Ásó, kapa és nagykaland című bohózatukat.

- Az édes kötelességek ellenére úgy érzem rám fér némi lazítás, de féktelen bulizás nem várható, hiszen január 4-én kontinensek természetföldrajzából vizsgázom - mesélte. - Eddig szinte minden évben az volt az újévi fogadalmam, hogy lefogyok, de ez időközben teljesült. Az biztos, hogy 2017-ben a formám megtartása mellett az egészséges életmódomat folytatom, s a sportolást sem hagyom abba. S a mozgás fontosságára biztatok mindenkit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!