Az NB II. felsőházi rájátszásában két forduló után még hibátlan a csapat

2024.03.06. 11:00

Vezettek, majd kétgólos hátrányból nyertek a kanizsai futsalosok

Második mérkőzését is megnyerte a futsal NB II. Nyugati csoportjának felsőházi rájátszásában a Nagykanizsai FC.

Kühne László

Kovács Gy. (fehérben) vív közelharcot a vendégek kapusával

Fotó: Szakony Attila

Nagykanizsai Futsal Club–ELTE-BEAC 6-5 (3-3)

Kanizsa Aréna, 140 néző. Jv.: Vass I.

NFC: Szőke R. – Kollár, Schuller, Bagó, Kovács Gy. Csere: Szabó, Dömötörfy, Bolla, Németh M., Béli, Gyurcsányi, Bogyó, Manganelli. Játékos-edző: Gyurcsányi Zsolt.

Gólszerzők: Kovács Gy. (13., 34.), Béli M.(16.), Schuller (20.), Kollár (28.), Bolla (36.), illetve Bencsik (16.), Kalina (18., 21.), Miskei (19.), Kovács Gy. (22. - öngól).

 

Feszült hangulatú mérkőzést vívott a két csapat, melyek közül az első gólt a hazaiak szerezték, ám az ellenfél fordított és a szünet előtt éppen csak sikerült egyenlíteniük a zalaiaknak. Fordulás után két sokkoló fővárosi találat következett, ám a Kanizsa kétgólos hátrányban sem adta fel és a mindkét kapuba betaláló Kovács György vezérletével nagyon fontos győzelmet aratott.

A 3. fordulóban (március 11., 20.30 óra) az NFC Újpestre látogat: az a két csapat találkozik, mely a rájátszásban még hibátlan. Igaz, hogy az UTE csak egyszer győzött, de akkor, a legutóbbi játéknapon, az éllovas TFSE vendégeként gyűjtötte be a három pontot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában