Villámrajttal győztes nyitány

2024.02.27. 18:30

A kanizsai futsalosokhoz a felsőházra visszatért Bogyó Károly

A futsal NB II Nyugati csoportjának felsőházi rájátszását a Nagykanizsai Futsal Club az alapszakaszban előtte végzett Haladás VSE II otthonában indította és győztes meccsel nyitott. Az NFC-ben ismét mezt húzott Bogyó Károly.

Kühne László

Bolla László (jobbról) is betalált a Haladás II. otthonában

Fotó: Szakony Attila

Haladás VSE II

– Nagykanizsai Futsal Club 4-6 (0-5)

Szombathely, 70 néző. Jv.: Juhász.

Nagykanizsa FC: Szabó Á. - Bolla, Schuller, Szőke Á., Manganelli. Csere: Szőke R. (kapus), Kollár, Németh M., Gyurcsányi, Bogyó. Játékos-edző: Gyurcsányi Zsolt.

Gólszerzők: Vidák (22., 29), Kárász (32.), Körmendy (37.), illetve Manganelli (1.), Szőke Á. (2.), Németh M. (5.), Gyurcsányi (11.), Bolla (14.), Szabó Á. (28.).

A 2020-2021-es idényt követően 25 gólt távozott Bogyó Károly személyében az NB II alsóházi rájátszása után az NFC-től, ezúttal pedig éppen a felsőház 2024-es küzdelmeire tért vissza a 2010-ben – a DVTK színeiben - még a labdarúgó NB I-ben is bemutatkozott, ma már futsal játékos.

Ezúttal, a Kanizsához visszatérve rögtön egy figyelemfelkeltő eredménnyel nyitott a dél-zalai gárda, hiszen az alapszakaszt éppen Szombathelyen zárta vereséggel a legénység, az első öt helyezett versengését pedig győzelemmel indította a vasi vármegyeszékhelyen a Nagykanizsai Futsal Club. Németh Marcellék repülőrajtot vettek, hiszen az első húsz percet követően már 5-0-s előnyt szereztek és ezt „menedzselték le” végig sikeresen, amivel megnyerték bajnokijukat a kanizsaiak. Március 4-én, hétfőn a nagykanizsaiak az ELTE-BEAC együttesét látják vendégül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában