A Tölgyek útján zárták az évet

2023.12.20. 18:30

A ZTC három állomásból álló sorozata jövőre is megismétlésre kerül

Az Aktív Magyarország program részeként a Zalai Dombok Trail 2023 terepfutó verseny és gyalogtúra harmadik versenyét rendezte meg a TRIÓ Egerszeg ZTC a zalaegerszegi Alsóerdőn.

Kerkai Attila

A rajt utáni pillanatkép, s mint látszik, minden korosztály képviselője indul a választott távnak

Forrás: ZTC

Az esztendő során a két futamot már megrendezett a ZTK, a mostani, a Tölgyek útja trail az önkormányzat által kialakított gyalogtúra útvonalon haladt, ahol három távon mérhették össze magukat a futók. Sokan inkább a gyalogtúrát választották. A terepfutóversenyen mintegy 70-en, míg a gyalogtúrán közel száz fő vett részt.

A futóversenyen négy kategóriában hirdettek eredményt, ahol is a dobogósok a támogatók által felajánlott díjakat vehették át. A versenyt és gyalogtúrát a következő évben is megrendezi a TRIÓ Egerszeg ZTC.
Az abszolút győztesek (férfiak-nők). Zöld pálya (3,2 km): Szemes Péter (Zalaegerszeg), Bokány Anna (TRIÓ Egerszeg ZTC). Kék pálya (9 km): Bíró Károly Róbert (Győr), Kiss Judit. Piros pálya (18 km): Gorza István (Zalaegerszeg), Dely Virág Anna (TRIÓ Egerszeg ZTC).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában