Verseny

2023.09.15. 11:00

Terepjárósok dagonyázása Hahóton

Az önkormányzat civil segítőkkel karöltve nemrégiben XII. alkalommal rendezték meg a Hahóti Off-Road fesztivált a településen.

Benedek Bálint

Különféle kategóriájú autók "dagonyáztak" a hahóti kiépített pályán

Forrás: ZH

A rendezvényen tiszteletüket tették oldtimer motorosok is. A terepjárósok között ezúttal akadt gyári, normál, épített, kicsi és profi kategóriás jármű, de quad csapat is. A pályabejárást és a szabályok ismertetését követően megtartották a versenyt, amit délutántól a kötetlen dagonyázás, önfeledt autózás és az éjszakába nyúló vidám mulatozás követett. A hagyományoknak megfelelően mindenkit vendégül láttak egy tál vadpörköltre és vadas-pincepaprikásra. A rendezvényről Szabó Zsolt polgármester elmondta: örült annak, hogy ilyen sokan képviseltették magukat és ilyen jó hangulatban telt a nap. Bízik benne, hogy jövőre ismét felbőgnek a motorok és újra megtelik a dagonya autókkal.

Forrás: ZH

Eredmények: Side by side kategória: 1. Farkas József (Újudvar), 2. Jugovics János (Zalaegerszeg), 3. Ambrus-Tolnai Tímea (Szepetnek). Kicsi, normál autók: 1. Balogh László, 2. Kiss Gábor (mindketten Tilaj), 3. Hebestrei Balázs (Vasvár). Nagy autók, profi: 1. Kiss Dániel, 2. Lázár Attila (mindketten Nagykapornak), 3. ifj. Gáspár András (Hahót).

Forrás: ZH

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában