Kis-Balaton kör

2023.08.23. 19:00

Még néhány napig lehet nevezni a zalakarosi futóversenyre

A Zalakarosi Futrinkák SE szeptember 17-én 8 órától immár hetedik alkalommal rendezi meg a Kis-Balaton kör futóversenyt. A nevezők Zalakarosról indulva több táv közül választhatnak, melyeket befutóéremért és értékes nyereményekért teljesíthetnek.

Benedek Bálint

Forrás: Illusztráció / Pixabay

A program 8.50-kor közös bemelegítéssel indul, majd 9 órakor rajtol a Szabadics gyermek és családi futóverseny, melyen 700, 1400 és 2800 métert teljesíthetnek a fiatalok. Ezt követően 10.15-re a felnőtteket közös bemelegítés várja, ezután 10.30-tól indulnak a Kis-Balaton kör egyéni és váltó futamának résztvevői a 35 kilométeres távra. Sőt 10.45-től a Karos Spa félmaratonon, valamint 6 és 11 kilométeres távon is lehet indulni.

A szervezők nemrégiben Facebook-oldalukon közölték: sokan jelezték, hogy lecsúsztak az előnevezésről. Ezért most újra megnyitják kis időre a regisztrációt, vagyis augusztus 23. (kedd) reggeltől augusztus 27. (vasárnap) éjfélig újra le lehet adni az előnevezést az egyesület honlapján.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában