Nyilatkozatok

2023.05.27. 07:19

Boér Gábor: nagy köszönet a csapatnak ezekért a hetekért

A labdarúgó NB I. 33. fordulójának zalaegerszegi szezonzáróján 1-1-es döntetlent játszott egymással a ZTE FC és a Paks együttese. A mérkőzés után így nyilatkoztak a szakvezetők.

Kerkai Attila

Boér Gábor visszatérhet a ZTE kispadjára

Fotó: Pezzetta Umberto

Boér Gábor (ZTE FC): - Rémálomszerűen indult a mérkőzés,  hiszen gyorsan hátrányba kerültünk. Rossz így kezdeni de jól reagált  rá a csapat. Szerintem szenzációsan játszottunk, nagyon szép támadásokat vezettünk, Nem csak ezért a meccsért, az elmúlt hetekért nagy köszönet jár a csapatnak.  Ma győznünk kellett volna. Élvezem a munkát, az, hogy ma bejelentette a klub a további szerződésemet érzelmileg semmit nem adott a mai találkozóhoz, csak a meccsre koncentráltunk. Most egy hét teljes pihenőt kap a társaság, utána már egyéni edzéstervek szerint készülnek a srácok. Június közepén kezdjük a közös munká. A jövővel kapcsolatban  még korai beszélni, nyilván vannak belső beszélgetések és elképzelések  is arról, hogyan erősítsük meg a keretet.    

Bognár György (Paks): - Elsősorban gratulálok a ZTE-nek a kupa megnyeréséhez. Történelmi siker ez a zalai klubnak. A mai mérkőzés iramában jó volt, de a játék akadozott mindkét oldalon. Három fiatalt is játszattam és nem okoztak csalódást. A harmadik helyünk úgy érzem az utolsó két meccsünkön már elúszott, én már úgy jöttem ide, hogy kevés esély van erre. Ha úgy láttam volna, hogy nagyobb esély van rá, akkor nem raktam volna be  három fiatalt.

  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában