Nemzetközi sportesemény

2022.05.24. 15:44

Két év kihagyás után újra megrendezték a Nagy László-Dudás Ferenc Teke Emlékversenyt Lentiben

A Margaréta Tekézőben megrendezett nemzetközi sporteseményen igazolt és amatőr, valamint női csapatok is részt vettek, illetve az igazoltak közt dobhatott amatőr játékos is. Érkeztek tekézők Szlovéniából, valamint Lentiből és a környékbeli településekről. Összesen 20 együttes nevezett az emléktornára négy-négy játékossal.

Korosa Titanilla

A Lenti TK I. és II. csapata, középen Drávecz Gyula

Forrás: Korosa Titanilla / Zalai Hírlap

A lenti tekecsapat szervezésében megtartott emlékversenyen az igazoltak közt a Lenti Teke Klub I. csapata bizonyult a legjobbnak, második lett a Lenti Teke Klub II., harmadik a Páka TK. Az amatőrök versenyében az Egyszer volt Zalaszentgrót nevű csapat győzött, a legjobb női együttes a "Boszorkányok" lett. 

Az igazolt játékos közt a legjobb eredményt Horváth Péter érte el (Lenti TK II.), az amatőrök közt Németh Barnabás (Lenti TK II.) volt a legeredményesebb, a nők között Horváth Éva (Csercsics Faipar). A legjobb teliző Horváth Gábor (Göcsej SK), a legjobb taroló Horváth Péter (Lenti TK II.) lett.

A díjakat Drávecz Gyula, Lenti alpolgármestere és Monostori Anita, a Zala Megyei Tekézők Szövetségének elnöke adták át. Az emlékverseny lebonyolítását a Civil Kurázsi Alapítvány támogatta. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában