Dobogós zárás

2021.12.16. 20:24

A végén simán nyert a Kanizsa Vízilabda

A bajnokság idei, első felét győzelemmel zárta a Kanizsa Vízilabda OB I. B-s vízilabda-együttese, amely néhány hetes szünet után a versenyprogram szerint január 22-én folytathatja küzdelmeit – az AVUS elleni halasztott meccsével.

Kühne László

Marnitz Gergely góljai mellett még nagyon hasznosan is játszott

Forrás: Szakony Attila / Zalai Hírlap

VIWA-II. Kerület - Kanizsa Vízilabda 8-14 (1-3, 4-2, 2-4, 1-5) 

Budapest, 30 néző. Jv.: Csizmadia, Bereczki. 

Kanizsa Vízilabda: Ajkay - Takács - Vadovics L. 2, Vass B. 1, Marnitz 5, Balli 1, Kaszper G., Balaska 2. Csere: Vadovics Á. 2, Vlaszák, Szőke B. 1, Szávai, Solymosi. Edző: Regős Áron. Kellemetlen stílusban pólózó erős középcsapatként játszottak a hazaiak a Kanizsa Vízilabda gárdája ellen a vízilabda OB I. B-ben, hiszen jó ideig nem tudott ellépni ellenfelétől Regős Áron együttese. Mi több, még a harmadik negyedben vezettek is a vendéglátók 6-5-re, Marnitz Gergőék aztán onnantól kaptak észbe, s fokozatosan a maguk javára fordították a meccset, melyet nyerve az AVUS legénységével együtt azonos pontszámmal állnak a tabella élcsapatai között, a kanizsaiak a harmadik helyen zárták a bajnokság felét. 

Jók: Marnitz, Balaska.

Regős Áron: "Az első két negyedben döcögősebb volt a játékunk, amit az öt hiányzónknak, az év végi fáradtságnak, valamint a dekoncentráltságnak tudok be. A harmadik és az utolsó negyedben átvettük az irányítást, végül magabiztosan tudtunk nyerni. Innentől egy pici pihenő következik, ami után újult erővel fogjuk megkezdeni a munkát a tavasszal ránk váró feladatokra. Remélem, onnantól sok olyan mérkőzésünk lesz, amikor végre komplett csapattal tudunk játszani. Mindenkinek békés, boldog ünnepeket kívánunk!"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában