Frissen Zalából

2021.11.02. 18:13

Az egerszegi karatés, Dancs Lora két versenyen is bizonyított

Két viadalon is szép eredményeket ért el Dancs Lora, az egerszegi Japán Út Harcművészeti Egyesület tehetsége, aki Salgótarjánból és a Sárváron rendezett ippon shobu magyar bajnokságról is éremmel tért haza.

Kerkai Attila

Dancs Lora a dobogó második fokán Sárváron

Fotó: ZH

A salgótarjáni VI. Palóc Kupán, a Magyar JKA Karate Szövetség viadalán a 14–15 évesek korosztályában Dancs Lora a kumite versenyszámban, azaz küzdelemben bronz­érmet szerzett, formagyakorlatban (kata) pedig ezüsttel gazdagodott. Az idősebb, kadett korosztályban (16–17 évesek) is indult, itt katában szintén másodikként végzett.

Dancs Lora a dobogó második fokán Sárváron
Fotó: ZH

Következett aztán az ippon shobu szabályrendszer magyar bajnoksága, amit Sárváron rendeztek meg. Az éves rendszerességű esemény stílusfüggetlen, azok vállalják az indulást, akik a tradicionális karate követői. Dancs Lora itt is helytállt, a 14–15 évesek között formagyakorlatban, azaz női egyéni katában a magyar bajnokságon második helyezést ért el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában