Frissen Zalából

2021.11.02. 19:09

Az 55 éves közös múltra is emlékeztek Lentiben

A Zala Megyei Sportszövetségek Egyesülése és a Lendvai Sportszövetség közös sportprogramot szervezett, melyet a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) is támogatott. A cél most is a két ország 55 éves múltra visszanyúló sportkapcsolatainak ápolása volt, illetve a tapasztalatcsere.

Kerkai Attila

A díjkiosztó egyik pillanata a jól sikerült találkozó után

Fotó: ZH

Az eseményhez természetesen sportversenyek is kapcsolódtak, így a Lenti TE pályáján 40 év felettieknek szerveztek kispályás labdarúgótornát, a mumori tekepályán pedig női és férfi tekeversenyre került sor. A jó hangulatú és sportszerű küzdelmek után a lenti Margaréta Presszó és Tekéző udvarán Horváth László, Lenti polgármestere adta át a díjakat.

A díjkiosztó egyik pillanata a jól sikerült találkozó után
Fotó: ZH

Labdarúgás: 1. Farmervilág (Lenti), 2. Sportszövetség (Zalaegerszeg), 3. Tip – Top (Lenti). Különdíjak. Legjobb kapus: Paizs László (Sportszövetség). Legjobb mezőnyjátékos: Boa Ferenc (Lenti). Gólkirály: Máté János (Lenti).

A tekézőknél a csapatversenyben a zalaiak győztek a nőknél (Fórika Imola, Hekli Mária, Monostori Anita, Széll Mónika, Tompa Mónika) és a férfiaknál (Horváth László, Mehnert Martin, Papp László, Szabó Péter, Takács Attila) egyaránt.

Egyéni. Nők: 1. Hekli Mária (Zala) 226 fa, 2. Kovac Vida (Lendva) 224 fa, 3. Széll Mónika (Zala) 202 fa. Férfiak: 1. Horváth László 257 fa, 2. Simon Janez (Lendva) 256 fa, 3. Stular Tonc (Lendva) 252 fa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában