Frissen Zalából

2021.11.30. 20:16

Átadták a 2021. évi Zala Megye Labdarúgásáért-díjakat

A Zala Megye Labdarúgásáért-díj 2021. évi jutalmazottjait köszöntötték kedden este a zalai megyeszékhelyen, ahol egyben az MLSZ Zala Megyei Társadalmi Elnökségének évzáró ülését is megtartották.

Kerkai Attila

Garamvölgyi Norbert, Bangóné Könye Krisztina és Timbókovics József, mellettük Kovács Tamás és Józsi György.

Az idén már történt egy díj­átadás, azonban a nyár eleji ünnepségen a 2020-as díjazottakat köszöntötték, hiszen tavaly ilyenkor nem lehetett megrendezni ezt a hagyományos rendezvényt. Most viszont a járványügyi előírásoknak megfelelően helyet foglalhattak az asztaloknál a meghívottak.

Kovács Tamás, a Zala Megyei Igazgatóság Társadalmi Elnökség nyáron megválasztott elnöke köszöntötte a megjelenteket, és kiemelte, hogy a lassan hátunk mögött hagyott esztendő is különleges volt. Megköszönte a korábbi elnöknek, Preisinger Sándornak és a bizottsági elnököknek a munkáját, hiszen, hangsúlyozta, ők továbbra is a megye labdarúgásáért tevékenykednek.

Ezt követően Józsi György, az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságának igazgatója egy prezentáció segítségével mutatta be a magyar labdarúgás felépítését, működését, valamint részletes adatokkal is szolgált. Például arról, hogy Zala megyében az egyik legmagasabb országos szinten is a csapatok száma, és terveikről, feladataikról is szólt.

Garamvölgyi Norbert, Bangóné Könye Krisztina és Timbókovics József, mellettük Kovács Tamás és Józsi György Fotó: A szerző

Következett az este ünnepélyes része, azaz a Zala Megye Labdarúgásáért-díj átadása. Illetve kora délután már Kovács Tamás átnyújthatta az egyik díjazottnak az emlékplakettet, ugyanis Farkasné Zakócs Amália, a Sandi SE elnöke nem tudott részt venni az egerszegi eseményen. Ahol aztán egy másik hölgyet, Bangóné Könye Krisztinát, az Alibánfa elnökét szólították ki elsőnek, majd Timbókovics József, a Baki SE, valamint Garamvölgyi Norbert, a Böde első embere is átvette az elismerést.

Tamás látható a negyedik díjazottal, Farkasné Zakócs Amáliával, aki nem tudott ott lenni az esti ünnepségen, ám ő is átvehetette a Zala Megye Labdarúgásáért-díjat Fotó: A szerző

Kovács Tamás azt emelte ki: minden díjazott esetében az elhivatottság az, amit munkájuk is tükröz, és ezt nemcsak manapság, de mindig meg kell becsülni. (Timbókovics József például 1989 óta látja el az elnöki teendőket Bakon).

Az ünnepségen jelenlévő Gecse Péter, Zalaegerszeg alpolgármestere is elismeréssel szólt az díjazottakról, és a város nevében biztosította a ZMI vezetőit annak a közös gondolkodásnak a továbbviteléről, ami eddig is jellemezte a kapcsolatukat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában