Frissen Zalából

2021.06.02. 20:20

A kanizsai futsalosok biztosan hetedikek

Az Érd elleni győzelmével megszerezte a futsal NB II. Nyugati csoportjának hetedik helyét a Nagykanizsai Futsal Club, a szezon utolsó hazai találkozóján alaposan belehúztak a gólok területén Szakmeiszter Jánosék.

Kühne László

Nagykanizsai Futsal Club – 5 Stars-Érdi VSE 10-4 (9-0)

Nagykanizsa, zárt kapuk mögött. Jv.: Héra.

Nagykanizsa FC: Szakmeiszter Á. – Szőke Á., Kollár, Schuller, Szakmeiszter J. Csere: Szőke R. (kapus), Bogyó, Józsa, Horváth G., Fujsz, Takács D., Dömötörfy, Bagó Bá. Játékos-edző: Szőke Ádám.

Gólszerzők: Kollár (4., 11.), Bogyó (5., 12., 13.), Szakmeiszter J. (9., 10., 19.), Józsa (17.), Schuller (39.), illetve H. Zováthi (22.), Faragó (32., 37.), Pintér (35.)

A kanizsai futsalosokra nézve a recept roppant egyszerű volt: ha szeretnék biztosan tényként kezelni az NB II. Nyugati csoportjának hetedik, illetve az alsóházi rájátszás első helyét, pontot kellett szerezniük az Érd csapatával szemben. Ez sikerült, és nem is akármilyen első húsz perccel. A hazaiak 9-0-s előnyt szereztek az első felvonásban, onnantól pedig már a lényeg az lehetett, hogy lehozzák győztesen a találkozót. Ez sikerült is, így a szezon hazai búcsúja remekül sikerült, az évadot pedig a BAK otthonában tudhatják le Bogyó Károlyék.

Szőke Ádám: „Teljesen más felfogásban álltunk hozzá a meccshez, mint legutóbb a Pécs ellen, és ennek meg is lett az eredménye. Már az első félidőben eldöntöttük a találkozót. A második játékrészben az ellenfél is ‚megérkezett’ a meccsre, és a mi könnyelműsködéseinknek is köszönhetően négy gólt tudtak szerezni.”

 

Ezek is érdekelhetik