Frissen Zalából

2021.05.20. 10:08

Révész Ádám a Zalakerámia-ZTE KK-hoz igazolt

A Zalakerámia-ZTE KK leigazolta Révész Ádámot, így a center a következő idényben a kék-fehéreket erősíti majd. A legutóbb Kaposváron játszó kosarassal egyéves megállapodást kötöttek, és mint megtudtuk, újabb magyar játékosok érkezése is várható.

Kerkai Attila

Révész Ádám (a labdával) Kaposvárról érkezik a zalai megyeszékhelyre

Forrás: Somogyi Hírlap

Fotó: Lang Róbert

Előző nap Heinrich Róbert edzővel történt szerződéshosszabbítást jelentette be a ZTE KK, csütörtökön pedig azt, hogy a 25 éves, 200 cm magas center, Révész Ádám az egerszegi csapatban folytatja. A Szegedről indult kosaras 2019-től a Kecskemét együtteslt erősítette, tavaly nyáron pedig Kaposvárra szerződött. Révész jó idényt futott, de március közepén az egyik edzésen megsérült az ujja, emiatt kisebb műtéten esett át, de a bajnokság hátralévő részében már nem lépett pályára.

Révész Ádám (a labdával) Kaposvárról érkezik a zalai megyeszékhelyre
Fotó: Lang Róbert / Somogyi Hírlap

A csapat megerősítése folyamatban van, Bonifert Bendegúz szerződéshosszabbítása automatikusan életbe lépett. Ami még biztos, hogy Simon Kristófnak, Szabó Zsoltnak, Völgyi Marcellnek és Antóni Csanádnak lejár a szerződése a zalaiaknál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában