Frissen Zalából

2021.03.30. 21:32

Jégkorong OB III.: 2. helyen az Egerszegi Titánok

Az OB III.-as felnőtt-jégkorongbajnokság döntőjének második mérkőzését rendezték meg a jégcsarnokban. Az első találkozón a KMH SE házigazdaként nyert 8:4-re.

Jóna István

Ez a KMH (fehérben)-helyzet kimaradt

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

Egerszegi Titánok–KMH SE 1-7 (0-3, 1-1, 0-3)

Zalaegerszeg, zárt kapuk mögött, jv.: Mayer.

Titánok: Sipos (Major) – Barna, Geosits, Gombos, Simon, Szabó (első sor), Karvalics, Kéner, Csata, Göncz, Tóth (második), Molnár, Ronga. Játékos-edző: Csata Csaba.

Gólszerzők: Karvalics, illetve Kis, Ress (2), Harmathy, Fehér (3).

Ez a KMH (fehérben)-helyzet kimaradt
Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

A hazaiak bátran kezdtek, és az 5. percben nagy helyzetet hagytak ki, a visszatámadásból pedig gólt szereztek a vendégek. A fővárosiak a harmad második felében még két góllal terhelték meg a zalai hálót. A második harmadban is fölényben játszott a KMH, de Sipos bravúrosan védett. A 34. percben Fehér már a harmadik gólját ütötte, csapata pedig néggyel vezetett. A játékrész hajrájában Gombos és Simon előkészítése után Karvalics szépített (1-4). Ahogy fáradtak a hazaiak, úgy jöttek az újabb fővárosi helyzetek és gólok. A KMH győzelméhez nem férhetett kétség, a „titánok” pedig becsülettel végigküzdötték a találkozót, és történetük első bajnoki ezüstérmét szerezték.

A döntőt így kettős győzelemmel, 15-5-ös gólkülönbséggel a KMH SE nyerte.

Csata Csaba: Tudtuk, hogy ellenfelünk a párharc esélyese, de nagy szívvel és akarattal küzdöttük végig a két mérkőzést, feszült pillanatokat okozva nekik. Gratulálok a fiúknak az egész éves teljesítményhez, az ezüstérem is nagyon szépen csillog.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában