Frissen Zalából

2021.03.31. 19:17

A Tungsram megőrizte pontelőnyét az NB II-es tabella élén

A kézilabda NB II.-ben megyeszékhelyi koronavírus-gyanús esetek miatt elmaradt a Tungsram–EKK zalai rangadó. Így ezúttal csak két csapatunk lépett pályára, melyek nyeretlenek maradtak.

Iglódi Endre, Kühne László

Fekete szerelésben a kanizsai Balogh Péter veszélyezteti a simontornyaiak kapuját

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Szakony Attila

Délnyugati csoport, nők:

PEAC–Hévíz SK 44-23 (23-15)

Pécs, zárt kapuk mögött. Jv.: Meilinger, Szabadi.

Hévíz: Molnár – Fekete 5, Burghardt V. 5, Holczbauer 2, Penzer 2, Burghardt L. 8, Novikova 1. Csere: Bán-Farkas (kapus) Balogh B., Lázár, Holczer. Megbízott edző: Lancz Katalin.

A pontveszteség nélkül listavezető hazaiak villámgyors támadásokkal húztak el, akadt olyan periódusuk is, amikor 8 gólt lőttek válasz nélkül. Szinte hiba nélkül lőttek a hazaiak és a kapusuk is kiválóan teljesített. Más szintet képviseltek a pécsiek, akik ilyen arányban is megérdemelten nyertek. A hévíziek csak a találkozó egyes periódusaiban voltak egyenrangú ellenfelek.

Jó: Fekete.

Lancz Katalin: „A Pécs más szintet képvisel. Mi ma edzőnk, Gliba Adrienn gyermekáldásának, illetve Fekete Luca játékának örülhettünk, az érintetteknek ezekhez gratulálhatunk.”

Fekete szerelésben a kanizsai Balogh Péter veszélyezteti a simontornyaiak kapuját
Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Férfiak:

Tungsram SE Nagykanizsa–Hoffer UnFC 23-23 (13-9)

Nagykanizsa, zárt kapuk mögött. Jv.: Bába, Horváth P.

Tungsram: Szabó M. – Vadász 3, Kisgéczi 1, Hári 3, Balogh P. 1, Szabó G. 6/2, Kovacsics 1/1. Csere: Konyicsák (kapus), Kiss G. 3, Kiss L., Csalló, Kozics 2, Széles 2, Gazdag 1, Baranyai. Játékos-edző: Csalló Ádám.

A tabella élén álló Kanizsa a második Simontornyát fogadta, és a küzdelem megfelelt a rangadónak. Az első félidő a házigazdának sikerült jobban, ám fordulás után az ellenfél felzárkózott és elcsípte az egyik pontot. A Tungsram 3 pontos előnye megmaradt, igaz, üldözője egy mérkőzéssel kevesebbet játszott.

Jók: Szabó G., Szabó M., Vadász.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában