Sok nehézséggel küzdenek

2021.02.05. 18:47

Szombaton Hévízen kezd az EKK

Megyei rangadóval indítja az évet az Egerszegi KK NB II-es női kézilabdacsapata, mely ma (14 óra) a Hévíz SK vendége lesz, természetesen zárt kapuk mögött.

Jóna István

Edzenek az egerszegi lányok. Az előtérben Pem Tímea és Újhelyi Fanni koncentrál a feladatra

Fotó: Jóna István

A felek elmaradt mérkőzést pótolnak a Délnyugati csoportban. A hazaiak már túl vannak egy meccsen 2021-ben (vereség Dunaújvárosban), a megyeszékhelyiek viszont most kezdhetik lemérni, miként sikerült a felkészülés.

– Sajnos a járvány miatt nem tudtunk a szokott rendszerben és mennyiségben edzeni – mondta a vezetőedző, Csatáné Balogh Beatrix. – Az őszünk sem volt egyszerű, hiszen a pandémia miatt kiszorultunk az otthonunkból, Zalaszentgróton és Hévízen játszottuk hazai meccseinket, ami nem ugyanaz. A csapatban megbetegedés szerencsére nem volt, csak kontakt miatt kerültek karanténba néhányan.

Edzenek az egerszegi lányok. Az előtérben Pem Tímea és Újhelyi Fanni koncentrál a feladatra
Fotó: Jóna István

A tabella 10. helyén álló EKK végigdolgozta a januárt, hogy a lehető legjobb állapotba kerüljön a tavaszra.

– Fejlődnünk kell főleg összjátékban és védekezésben – folytatta a tréner. – Felkészülési mérkőzést nem játszhattunk, a főiskolásaink pedig az online oktatás miatt nem lehettek velünk. Nehéz bármit mondani a tavaszról, a Kölcsey-gimnáziumba továbbra sem térhetünk vissza. Igyekszünk a legtöbbet kihozni ebből a szezonból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában