Helytállás a címvédő ellen

2020.10.28. 19:08

A Honvéd 2-0-ra nyert a Csács-NSE ellen

A Csács-Nemesapáti csapatának vendége a labdarúgó Magyar Kupában a nagynevű és címvédőként érkező Budapest Honvéd volt, amely csak a második félidőben tudta kiharcolni a legjobb 32 közé jutást.

Bedő István

Csács-Nemesapáti–Bp. Honvéd 0-2 (0-0)

Nemesapáti, 870 néző. Jv.: Bana.

Csács-NSE: Jahic – Meidl, Papp, Takács, Péntek – Éder (Németh, 84.), Simonfalvi – Pajor, Karakai (Bíró, 70.), Varga M. (Tóth G., 75.) – Bogyó. Szakmai vezető: Lukács Péter.

Bp. Honvéd: Nagy S. – Lukács D. (Zsótér, 62.), Craciun, Kamber (Lovric, 63.), Szabó A. – Kesztyűs, Bocskay (Gale, 63.), Nagy G. – László D., Tóth-Gábor (Kocsis, 73.), Cipf. Megbízott edző: Vezér Ádám.

Gólszerzők: Tóth-Gábor (51.), Gale (82.).

Jók: Jahic (a mezőny legjobbja), Simonfalvi, Papp, Takács, ill. Kamber, Nagy G., Zsótér.

Az első félidőben meddő vendég mezőnyfölény, egy kapufa és két bravúros Jahic védés volt a legemlékezetesebb esemény. A térfélcserét követően jóval nagyobb sebességre kapcsoltak a csapatok, itt már kidomborodott a nagyobb tudás. A lélektanilag fontos vezető gólt a gyerekkorában Galambokon élő, majd Kanizsán és az Illés Akadémián futballozó Tóth-Gábor Kristóf szerezte.

Összességében tisztességgel helytállt nagynevű ellenfele ellen a hazai gárda.

 

Lukács Péter: „Szomorú vagyok, ugyanakkor büszke is a csapatra, mert bár kiestünk, ugyanakkor helyenként rendkívül jól és fegyelmezetten futballoztunk a Honvéd ellen. Sporttörténelmet írtunk, egy nagynevű klubot hoztunk településünkre.”

Vezér Ádám: „Igazi kupamérkőzést láthattunk, és az első gól lélektanilag nagyon fontos volt. Rendkívül szimpatikus közeg fogadott bennünket, és egy sportszerű csapaton jutottunk túl.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában