A Zalaszentgyörgy és az Andráshida TE II. is a megyei II. osztályban

2020.07.14. 20:00

Megyei MK: pénteken sorsolnak

A Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatósága (ZMI) döntött a 2020-2021. évi bajnokság osztályainak feltöltéséről, illetve kijelölte a Magyar Kupa megyei selejtezőjének sorsolását.

Kerkai Attila

A világoskékben látható Zalaszentgyörgy SE csapata a második vonalban kezdheti meg a küzdelmeket

Fotó: Katona

Kezdjük utóbbival, hiszen a Magyar Kupa 19 csapata pénteken tudja meg, hogy a megyei selejtező 1. fordulójában kivel kerül szembe. A ZMI ezen a napon 14 órakor sorsol, de egy csapat mindenképpen erőnyerő lesz.

A világoskékben látható Zalaszentgyörgy SE csapata a második vonalban kezdheti meg a küzdelmeket
Fotó: Katona

Zámodics Krisztián, a versenybizottság titkára azt is elmondta, hogy Zalából három csapat léphet majd az MK 128-as főtáblájára. Az első fordulót az MK-ban várhatóan az augusztus 8-i hétvégén rendezik meg, a további fordulókat viszont már hétköznap, általában szerdai napokon rendezik. Szeptember közepéig kell lejátszani a mérkőzéseket, hogy kiderüljön, kik jutnak fel az országos főtáblára.

A nevezési határidőt követő fellebbezési időszak lezárultával pedig eldőlt, hogy a megyei I. osztályba feltöltéssel a Letenye SE együttese került be, így 16 csapatos lesz ez az osztály. A megyei II. osztály viszont 15 csapatos lesz, ugyanis feltöltéssel a Zalaszentgyörgy SE mellett még az Andráshida TE II. vállalta az indulást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában