Tatabányán szerepel

2019.11.27. 18:36

Veszprémmel kezd a megyei válogatott

A hét végén Tatabányán szerepel Zala megye labdarúgó-válogatottja a megyei amatőr válogatottak országos nagypályás tornája területi döntőjében, amely egyben a 2020–2021. évi UEFA-régiók kupáján való indulás jogát is hivatott eldönteni.

Bozó Péter

A tizenkilenc megye és Budapest amatőr válogatottjai a még 2013-ban meghatározott területi megfontolás alapján négy csoportba (Északkelet-magyarországi, Közép- és délkelet-magyarországi, Északnyugat-magyarországi, Közép- és délnyugat-magyarországi) lettek beosztva. A régiók győztesei december 7–8-án Lipóton vehetnek részt a négyes döntőben.

A Tatabányán megrendezésre kerülő Északnyugat-magyarországi csoportban Zala megye válogatottja szombaton 14.30-kor Veszprémmel, majd 16.30-kor Vassal mérkőzik meg, míg vasárnap 10 órától Komárom-Esztergom, déltől pedig Győr-Moson-Sopron lesz az ellenfél. A keretben történtek változások a korábban megjelentekhez képest, Dobos Sándor vezetőedző a jelenlegi állás szerint a következő kerettel várhatja a hét végi tatabányai tornát.

Zala megye válogatottjának kerete:

Kapusok: Szabó Ádám (Gyenesdiás), Tóth Zsolt (Zalaszentgrót).

Védők: Acél Viktor (Gyenesdiás), Bedő Marcell (Teskánd), Bolla László (Gyenesdiás), Meidl Zalán (Csács-NSE), Takács Soma Tibor (Csács-NSE), Péntek Botond Lehel (Csács-NSE).

Középpályások: Cseresnyés Balázs (Zalalövő), Ferenczi Dávid (Zalaszentgrót), Kiss Jácint Ádám (Szepetnek), Nagy Bence (Csesztreg), Petánovics Milán (Szepetnek), Zsoldos Attila (Zalalövő).

Támadók: Kollár Péter (Szepetnek), Pethő János Zsolt (Csesztreg), Tóth László (Andráshida SC)

A megyeválogatott programja:

November 30. (szombat), 14.30: Veszprém–Zala. 16.30: Zala–Vas.

December 1. (vasárnap), 10.00: Zala–Komárom-Esztergom. 12.00: Zala–Győr-Moson-Sopron.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában