A Nagykanizsa döntetlent játszott

2018.09.16. 22:24

Az Andráshida legyőzte a BKV-t a labdarúgó NB III vasárnapi fordulójában

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjának vasárnapi mérkőzésein az Andráshida csapata otthon fogadta a BKV Előrét, a Nagykanizsa pedig a Puskás Akadémia FC II vendége volt.

BI, KL

Bíró András, az Andráshida játékosa fejeli el a labdát a vasárnapi meccsen

Fotó: Pezzetta Umberto/ ZH

Tarr Andráshida–BKV Előre 2-1 (1-1) Zalaegerszeg, 100 néző. Jv.: Derdák. Andráshida: Czirjék – Jóna (Horváth T.), Simonfalvi, Takács, Nagy Z. – Marsai, Ferencz (Fülöp), Szegleti – Tóth L., Bontó (Szabó M.), Bíró. Edző: Dobos Sándor. Gólszerzők: Takács (46.), Szegleti (52.), ill. Balogh (9.). Az Andráshida játszott fölényben az első tizenöt percben, de a fővárosiak első lehetősége gólt ért. A hazaiak ezután beszorították ellenfelüket, távoli lövésekkel kísérleteztek, sokáig eredménytelenül. A félidő hosszabbításában egyenlített a hazai csapat, Takács csúsztatott a bal alsó sarokba, 1-1. Szünet után bekezdett a fővárosi gárda, egy percen belül kétszer is nagy helyzetben hibáztak a vendégek. Az Andráshida büntetett: az 53. percben Szegleti szép cselek végén bombázott a bal alsó sarokba, 2-1. Egy gyenge vendéglövést védett a hazaiak kapusa, a félidő hajrájában mezőnyfölényben játszott a budapesti csapat, de helyzetbe sem sikerült kerülniük. Egyenlő erők küzdelmében a több helyzetet kialakító zalai csapat megérdemelte a győzelmet. Dobos Sándor: Ezt a győzelmet nagyon megérdemeltük az elmúlt hetek balszerencse-sorozata után, de sokat is tettünk érte.

Bíró András, az Andráshida játékosa fejeli el a labdát a vasárnapi meccsen
Fotó: Pezzetta Umberto/ ZH

Puskás Akadémia II–FC Nagykanizsa 3-3 (1-1) Felcsút, 50 néző. Jv.: Kovács T. (Varga G., Tinnyei). FC Nagykanizsa: Borsi – Horváth D., Szabó B., Major, Horváth B. – Pál D., Kretz (Gerencsér A.) – Vlasics, Béli M. (Kovács Gy.) – Péntek (Lőrincz) – Vittman. Vezetőedző: Barna László. Gólszerzők: Vega (42.), Szabó M. (55., 75.), illetve Péntek (35.), Vlasics (70.), Lőrincz (85.) A hazaiak még veretlenek voltak ebben a szezonban, a Kanizsa pedig újoncként a harmadik helyen tanyázva látogatott Felcsútra. Barna László vezetőedző a meccs előtt elmondta, nem feltartott kézzel utaztak a felcsútiakhoz, és ennek megfelelően érett játékkal is rukkoltak ki, melynek eredménye a vezetés megszerzése volt Péntek Adrián révén. Innen lett igazán változatos a találkozó, hiszen a hazaiak fordítottak, a vendégek egyenlítettek, a felcsútiak ismét gólt lőttek, a Kanizsa viszont nagy erőket mozgósítva egyenlített, nagy örömet szervezve ezzel a kanizsaiak maroknyi táborának. Barna László: Gratulálok a csapatomnak a játékához és küzdőképességéhez. Mai ellenfelünknek nem sokan rúgnak majd egy találkozón három gólt.

További eredmények: III. ker. TVE–Érd 3-3, Dunaharaszti–Mol Vidi II 3-2, Ménfőcsanak–Csepel 1-0, Pénzügyőr–Sárvár 1-0, THSE-Szabadkikötő–Pápai Perutz 2-2, Ajka–Komárom 1-0

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában