Tenisz

2018.05.10. 20:10

Valkusz elődöntős az egerszegi teniszversenyen

Folytatódott a Zalaegerszeg Open ITF Future férfi teniszverseny a zalai megyeszékhelyen. A párosoknál már az elődöntőket rendezték, míg egyesben a negyeddöntőkön volt a sor.

Kerkai Attila

Fotó: Pezzetta Umberto/ Zalai Hírlap

A zalai megyeszékhelyen zajló Zalaegerszeg Open ITF Future férfi teniszversenyen csütörtökön a párosoknál már az elődöntőket vívták. A képünkön látható ausztrál Adam Taylor, Jason Taylor testvérpár alkotta duó bejutott a fináléba. Ellenfelük a mai döntőben a Kenneth Raisma, Emil Ruusuvuori (észt, finn) kettős lesz.

Fotós: Pezzetta Umberto/ Zalai Hírlap

Az egyesben az elődöntők következnek pénteken, a magyar Valkusz Máté is készülhet, ellenfele a német Marc Sieber lesz.

Kezdjük is az egyessel, hiszen magyar részről Valkusz Máté még versenyben volt, sőt, maradt is. Mondjuk nem volt könnyű dolga a finn Emil Ruusuvuori ellen, de az első szoros szett után Valkusz a másodikban simábban nyert (7:6, 6:2) és bejutott az elődöntőbe. A magyar fiú ellenfele a pénteki elődöntőben a második kiemelt német Marc Sieber lesz.

Fotós: Pezzetta Umberto/ Zalai Hírlap

A párosokban már az elődöntőket rendezték, itt még volt magyar érdekeltség, azonban a Gödry Levente, Szintai Dávid kettős kikapott (6:3, 7:6) az észt Raisma, Ruusuvuori duótól.

A pénteki egyes elődöntőket 11 órától rendezik a Városi Sportcentrumban, majd a páros finálé várhatóan 13 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában