Foci

2018.05.11. 20:01

Élcsapat a szombati vendég Andráhidán

Élcsapatot fogad a Tarr-Andráshida NB III Nyugati-csoportban szereplő labdarúgócsapata, amely szombaton (17.00) az FC Ajkát látja vendégül.

Kerkai Attila

A Nyugati-csoport egyik legjobb csapata lesz a vendég, hiszen az Ajka a második és még versenyben van a feljutásért is. Hátránya az éllovas Kaposvárral szemben hat pont a hátralévő négy fordulóra.

- Nem kell ecsetelnem, hogy milyen erős ellenfél érkezik hozzánk – szögezte le Dobos Sándor, az Andráshida vezetőedzője. – Készülünk a találkozóra, sérültjeink kezdenek végre visszatérni, s egyértelmű a célunk, hogy jó eredményt érjünk el. A Pénzügyőr elleni múlt heti 1-1 mellé az első félidőben összeszedett és jó játék is párosult, egy hajtós találkozón reális volt a döntetlen. Az Ajka elleni is valami hasonló kellene, s bízom a játékosokban.

Az előrejátékunkon kell még pontosítani, ha ez sikerül, lehetnek még győzelmi esélyeink is, de tudjuk, hogy nagyon kemény feladat előtt állunk. Az Ajka már nem nagyon hibázhat, ha életben akarja tartani bajnoki reményeit. Bízom a csapatomban, a játékosok keményen készülnek erre a találkozóra is.

Az Andráshida tartja a negyedik pozícióját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában