Kanizsa Pékség Fitness Fesztivál

2017.12.19. 20:02

A közönségsiker nem maradhatott el a kanizsai fesztiválon

A 25. Kanizsa Pékség Fitness Fesztivál programja ismét megtöltötte – kétszer is – a HSMK nagy színháztermét, a Szan-Dia FSC látványtáncosai és kötélugrói pedig ezúttal is remek hangulatot teremtettek nem csupán a színpadon, de a nézőtér soraiban is.

Kühne László

A Cirkusz című produkció a HSMK színpadán a hét végi gálán a szan-diások előadásában

A műsor két részre tagolódott, hiszen a már ismert műsorokat és az elkövetkezendő időszak attrakcióit is bemutatták a klub növendékei.

A Cirkusz című produkció a HSMK színpadán a hét végi gálán a szan-diások előadásában
A Trollok sem maradhattak ki az est műsorából Fotó: Szakony

- Az elején a kezdő tanítványaink nagyon izgultak, viszont aranyosak voltak, ahogy mind jobban belelendültek – fogalmazott a felkészítők részéről Vágó Diána. - A korábbi produkciók méltán arattak nagy sikert, hiszen valamennyi Európa-, illetve világbajnokságok sikergyakorlata volt. Úgy gondolom, a második felvonás új formációit, mind például a musical kategóriás Matildát, vagy éppen az akrobatikus és produkciós gyakorlatokat, azokon belül is a Tróját, a Toy Storyt és a Kakaós bögrét is hálásan fogadta a közönség. Az eddigi visszajelzések alapján a jelenlegi legnagyobb kedvencek a Sakk, mely reményeink szerint mattot ad a majdani ellenfeleinek, valamint a High School Musical, melyben klubunk összes tanítványa részt vett. Nem feledkezhetünk meg kötélugróinkról sem, a második előadás bravúros, hétperces hosszúságú demó gyakorlata kapta a legnagyobb közönségtapsot. Örülünk, hogy idén a vendégeink sorában az egykori tanítványaink mostani tanítványait köszönthettük az ország különböző pontjairól és büszkék lehetünk arra, hogy huszonötödik alkalommal rendezhettük meg a méltán népszerű fesztiválunkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában