Zaol podcast

2023.10.30. 11:30

Tükör önmagunkra, ablak a nagyvilágra - beszélgetés Karáth Anita költőnővel, a Zrínyi Gimnázium magyartanárával (1. rész)

Leginkább irodalmárnak tartja magát; eddigi életútja is azt igazolja, hogy kiemelten fontos számára a magyar nyelv és a költészet.

Király Erika

Fotó: ZH

Jelent már meg önálló verseskötete, valamint több hazai előadó számára írt dalszöveget az elmúlt években. Kezdeményezője és részese különböző kortárs kulturális találkozóknak, melyek leginkább beszélgetéssel, felolvasószínházzal, muzsikával nyújtanak élményt a közönségnek. A ZAOL Podcast vendége Karáth Anita, akivel többek között annak próbálunk utánajárni: min múlik az, hogy a fiatalok irodalomszerető felnőtté váljanak. Ezenkívül felidézzük a kilencvenes évek Zalaegerszegét, bekukkantunk egy ságodi gyermekkorba, sőt, a beszélgetésünk egy bizonyos pontján még vendégünk egyik lehetséges jövőváltozatával is összetalálkozunk. Műsorunk első részét itt hallgathatják, a folytatást a későbbiekben megtalálhatják felületeinken.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában