A nap képe

2024.03.27. 20:30

Vizes hetet tartottak a miklósfai iskolában

A miklósfai iskola örökös ökoiskolaként kiemelt figyelmet fordít a gyermekek környezettudatos egyéni magatartásának és életvitelének kialakítására, a környezet tisztaságára és esztétikus voltára. Ennek keretében rendezték meg a víz világnapja alkalmából Vizes hét elnevezésű programjukat.

Benedek Bálint

A gyerekek üzenete egyértelmű: odafigyelnek a víz tisztaságára

Forrás: ZH

Számos programban vettek részt tanulóik, így ünnepeltek. Az iskolai kiállítás részeként vízzel töltött poharak hangjaival dallamokat kreáltak. A vízautomata is nagy sikert aratott. Az osztályok interaktív foglalkozásokon szereztek ismereteket. Majd a hét zárásaként különleges drónfelvétel készült: kékbe öltözött tanulóik így kívánták felhívni a figyelmet a víz fontosságára. A Pannon Egyetem Nagykanizsa Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központ vízlaborjában kísérletek szereplőjeként láthattak érdekes vizsgálatokat, interaktív online feladatokat oldottak meg, melyeknek a főszereplője a víz volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában