Zaol podcast

2024.02.05. 14:00

Nagy érdeklődés kíséri a TOP100 kiadványt – bemutatjuk a legnagyobb zalai vállalatokat (1. rész)

Vendégünk Kovács Dezső, a Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, akivel a TOP100 kiadvány mellett a térség gazdaságának kitörési pontjairól, a következő évek meghatározó fejlesztési irányairól, valamint az ezekhez szükséges kompetenciákról beszélgetünk.

Szalay Balázs

Kovács Dezső, a Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke

Fotó: Péter B. Árpád

Hiteles adatokat kaphattunk ismét a vármegye gazdaságáról annak a kiadványnak a segítségével, amit a tavalyi esztendő végén mutattak be Zalaegerszegen, s amit a NAV Zala Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága, a Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint szerkesztőségünk, a Zalai Hírlap 11. alkalommal jelentetett meg. Az Arany Bárány Hotelben megrendezett eseményen Zala gazdasági helyzetét és vállalkozói szektorának teljesítményét elemezték a felszólalók. Mi is ezt tesszük a Zaol-podcast kétrészes beszélgetésében, miközben a TOP 100 kiadvánnyal és az abban szereplő cégek jelentőségével ismerkedünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában