Zaol podcast

2024.01.20. 18:00

„Nekem a zenéből soha nem elég” - beszélgetés Szabó Siklódi Liával (1. rész)

A ZAOL Podcast adásának vendége Szabó Siklódi Lia énekesnő, akivel beszélgetésünket általa előadott dalokkal színesítjük. Műsorunk első részét itt hallhatják, a folytatást megtalálják a későbbiekben felületeinken.

Király Erika

Amikor a kilencvenes évek elején, még kamaszlányként Erdélyből Magyarországra érkezett, rögtön teljesült egy nagy álma: felvételt nyert egy nagykanizsai zenekarba. Már kislányként is kívülről fújt minden rádióban elhangzott slágert, úgyhogy nem volt kérdés, hogy énekesnő lesz belőle. A gimnáziumi évek alatt Horváth Diához járt hangképzésre, majd egy éven át az Erkel Ferenc zeneiskolában Winand Gábornál tanulhatott. Az elmúlt évtizedekben számos zenekarral dolgozott együtt, jelenleg a Hélios zenekar énekesnője, de szívesen kipróbálja magát más formációkban is. A ZAOL Podcast adásának vendége Szabó Siklódi Lia énekesnő, akivel beszélgetésünket általa előadott dalokkal színesítjük. Műsorunk első részét itt hallhatják, a folytatást megtalálják a későbbiekben felületeinken.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában