Zaol podcast

2024.01.30. 12:00

A test, a lélek és a szellem egysége

A nagykanizsai Krasznai Virág pszichológus nemrégiben útjára indította a Tudatos Nők Klubját. A cél egy olyan női közösség építése, ahol hasonló érdeklődésű, szemléletű nők kapcsolódhatnak egymással.

Benedek Bálint

Krasznai Virág pszichológus

Fotó: Szakony Attila

A fiatal édesanya ugyan a klinikai pszichológia területéről indult, de alternatív szemléletű pszichológusnak tarja magát, a holisztikus gondolkodást helyezi előtérbe, amelyben a test, a lélek és a szellem egységét veszik alapul. Mindig is érdekelte a nőiség és a spiritualitás témája, erről és még sok más érdekességről beszélgettünk. Egészen korai gyermekkorába repültünk vissza, amikor is világossá vált számára, hogy a pszichológia mit jelent. Onnantól kezdve igyekezett követni az utat, ami nem mindig volt tudatos. Végül rátalált a hivatására, mellyel igyekszik segíteni a hozzá forduló embertársainak. Beszéltünk a harmóniáról, a párkapcsolatokról és a családokról is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában