Szilveszteri batyus rendezvényt is tartanak

2023.12.23. 11:45

Az év utolsó szombati családi napja a Halis-könyvtárban

A nagykanizsai Halis-könyvtár szombati, ingyenesen látogatható rendezvénysorozata az idén december 23-án szombaton zárul. A karácsony előtt a bibliotéka dolgozói főleg a gyerekeknek kedveznek. A könyvtár látogatóit ezután csak az új évben, vagyis január 2-től várják.

Benedek Bálint

Fotó: Szakony Attila

Gulyás Eliza könyvtáros 9.15-től Érdekes is lehet az ismerkedés egy nyelvvel? címmel tart játékos angolfoglalkozást óvodásoknak, illetve 1. és 2. osztályosoknak. A zenehallgatás és a rajz is segítségére lesz a kicsiknek az angol nyelv megkedvelésében. A foglalkozás célja az idegen nyelv iránti érdeklődés felkeltése. Délelőtt 10 órától Kardos Ferenc könyvtáros tartja a Játékos ismerkedés 64 mezőn 32 figurával elnevezésű foglalkozást. Aki kezdő vagy alapszinten szeretne megtanulni játszani, esetleg komolyabban érdekli a sakkjáték, akár egymaga vagy éppen kisebb baráti társasággal menne, szeretettel várják. A program zárásaként Virág Adrienn 10.30 órától klasszikus és kortárs papírszínházi meséket mutat be. Ez a program a mesehallgatásnak és mesenézésnek eddig kevésbé ismert világába repíti a gyerekeket.

A könyvtár még egyszer az évben kinyitja kapuit, méghozzá december 31-én vasárnap 19 órakor, azaz szilveszterkor. Ekkor tartják meg a batyus szilvesztert családi programokkal, melyre az asztalfoglalás miatt ITT lehet előzetesen regisztrálni. A jelentkezés a korlátozott hely miatt csak visszaigazolás után érvényes. A programon fellép a Szelindek zenekar, majd Tábori Imre és Farkas Tibor alkalmi duója igyekszik felperzselni a hangulatot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában