Nincs meghibásodás

2023.10.11. 14:47

Vágányzár miatt nem működik a fénysorompó a nagykanizsai Vár utcában

Nagykanizsán napok óta nem működik a Vár utcai vasúti átjáró fénysorompója. Olvasóink közül sokan megkeresték portálunkat, hogy valószínűleg meghibásodott. Most viszont nem erről van szó, az érintett szakaszon vágányzár van érvényben.

Benedek Bálint

Fotó: Szakony Attila

A MÁVinform értesítette az utasaikat, hogy október 6-tól október 19-ig Újudvar-Nagykanizsa állomások között, valamint Szombathely állomáson végzett pályakarbantartási munkák miatt a Szombathely-Nagykanizsa vasútvonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Újudvar-Nagykanizsa állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek. A 18900/8900 és 8901/18901 sz. vonatok utasainak Zalaszentiván állomáson másik szerelvénybe kell átszállniuk. A 9839 sz. vonatról a Sopron felé utazóknak Szombathely állomáson másik vonatba (19839) kell átszállni.

 

 

A témában megjelent korábbi cikkek:

https://www.zaol.hu/helyi-kozelet/2022/02/meghibasodott-a-fenysorompo-nagykanizsan-a-var-utcaban-bo-egy-oran-at-pirosat-mutatott
 

https://www.zaol.hu/helyi-kozelet/2022/03/ismet-meghibasodott-a-var-utcai-fenysorompo-nagykanizsan-frissitve

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában