A vasúttársasághoz fordultunk

2022.03.02. 07:39

Ismét meghibásodott a Vár utcai fénysorompó Nagykanizsán - Frissítve

Újra meghibásodhatott a fénysorompó Nagykanizsán a Vár utcai vasúti átjáróban.

Benedek Bálint

Forrás: Olvasó

Frissítés:

 

A vasúttársaság nemrégiben küldte meg válaszát a reggeli Vár utcai vasúti átjáróban történt hiba kapcsán. Mint írták: a nagykanizsai Vár utcai sorompó vezérlőberendezése ma reggel 6.15 órakor meghibásodott, ezért nem nyílt fel egy vonat közlekedése után. A sorompó hibáját a forgalmista az állomáson lévő biztosítóberendezésen észlelte és riasztotta a szakszolgálatot. A helyszínre érkező műszerészek a közúti forgalmat is akadályozó sorompó hibáját 7.10 órakor ideiglenesen elhárították, azóta üzemszerűen működik. A meghibásodott alkatrészt csütörtökön fogják cserélni. A műszaki hiba okozta fennakadás miatt a lakosság elnézését kéri a vasúttársaság.

 

Korábban írtuk:

 

Egyik olvasónk jelezte, hogy ezúttal a fénysorompó piros jelzést mutatott, az egyik oldalon a sorompó nem ereszkedett le, a másik oldalon pedig félállásban ragadt. A szakaszon vonat nem közlekedett. A busz, amivel olvasónk is közlekedett megállt, ám az utasok egy része leszállt és gyalog folytatta útját, hiszen a többség munkába igyekezett. Az autósok viszont áthajtottak a tiltó jelzésen. A hibával kapcsolatban megkerestük a vasúttársaság sajtóügyeletét is, amint válaszolnak frissítjük a cikket.

 

 

Legutóbb február közepén számoltunk be meghibásodásról:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában