Zaol podcast

2023.09.15. 07:00

Üzenet a Földről - újabb előadások a TEDx Nagykanizsán

Az idei év izgalmas, várva várt várt eseménye a 3. TEDx Nagykanizsa, melyet szeptember 15-én, pénteken 17 órától rendeznek meg a Pannon Egyetem Nagykanizsa - Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központjában. A korábbi rendezvényekre számos látogató érkezett az ország minden tájáról, hogy megélhessék az inspiráló előadások sokszínűségét.

Benedek Bálint

Ladányi Kristóf, az esemény szervezője

Fotó: Szakony Attila

- Üzenet a Földről témája nem csupán egy szlogen, minden előadásban érezhetően megjelent az új megközelítések és az emberi kreativitás széles skálája - mondta Ladányi Kristóf, az esemény szervezője. - A rendezvényre meghívott szakértők, gondolkodók és előadók vállalták a kihívást, hogy új megvilágításba helyezzék mindennapjainkat és a jövőnket. Az esemény középpontjában a modern ember és a múltból merített ismeret áll, ami jobbá teheti jövőbeli életünket.

A liszói Ladányi Kristóf küldetésének érzi, hogy Nagykanizsára gondolkodókat, véleményformálókat hozzon, akik előadásukkal olyan előremutató témákat boncolgatnak, mint az orvostudomány vagy éppen a pszichológia. Erről és még sok minden más érdekességről beszélgettünk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában