Zaol podcast

2023.09.11. 07:00

Fülbemászó elektronikus muzsikával vár a Fülemüle minifesztivál

A Fülemüle elektronikus zenei rendezvény lehetőséget teremt mindazoknak a Nagykanizsa és környékén élő érdeklődőknek, akik az elektronikus zene szerelmesei. Az elmúlt pár évben a városban és a környéken az ilyen jellegű lehetőségek szinte nullára csökkentek, ezért szeretnék megszólítani a közönséget, egy új opciót, mely kínálatában, hangulatában és látványában is hiánypótló.

Benedek Bálint

Fotó: Benedek Bálint

- Célunk, hogy egy fenntartható és hosszú távon is megújulni képes rendezvénysorozatot hozzunk létre - mondta Szolvik Szabolcs, a rendezvény egyik szervezője. - Ennek keretein belül lehetőséget biztosítunk azoknak a nagykanizsai, vagy innen elszármazott elektronikus zenei előadóknak, akik a már ismert és befutott nevek mellett a rendezvényen való megmutatkozáson keresztül ismertségre tehetnek szert a szakmában. További fontos célunk, hogy más vendéglátókat és ezáltal újabb helyszíneket is bevonva, egy hosszútávú partneri rendszert alakítsunk ki, illetve, hogy a Fülemüle más helyi, regionális rendezvényekbe is bekapcsolódjon, mely további lehetőséget teremt a fejlődésre.

A Fülemüle elektronikus zenei piknik szeptember 16-án 16 órától a Plakátház udvarára várja az érdeklődőket. A fellépőkről, az esemény jelentőségéről és a kanizsai lokálpatrióták küldetéstudatáról Szolvik Szabolccsal beszélgettünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában