Zaol podcast

2023.08.26. 11:00

Csapatával együtt a kanizsai kultúráért dolgozik – vendégünk Kovácsné Mikola Mária

A nagykanizsai Kanizsai Kulturális Központ igazgatója, Kovácsné Mikola Mária a kulturális ágazatban adományozható legmagasabb állami kitüntetésben, Bessenyei György-díjban részesült.

Benedek Bálint

Kovácsné Mikola Mária az elismeréssel

Fotó: Szakony Attila

Az igazgató a város kulturális intézményeinek átszervezése után a Kanizsai Kulturális Központ alkalmazásában áll 2008-tól. A székhelyintézmény, a Hevesi Sándor Művelődési Központ intézményegység-vezetőjeként, általános igazgatóhelyettesként végezte a munkáját 2013 végéig. 2014. január 18. óta vezeti a Kanizsai Kulturális Központot.

- A nagykanizsai kulturális életben mindenkor tudásom és képességeim legjavát igyekszem nyújtani - mesélte. - A jó kommunikációs készség, az új trendek alkalmazása, valamint a csapatszellem mellett rendkívül fontos számomra a kreatív gondolkodás, amely megfelelő szervezőkészséggel, körültekintő alapossággal kiegészülve kellő határozottságot biztosít a döntések meghozatalában. Kollégáimmal és a kulturális események megvalósításában együttműködő partnerekkel a kölcsönös tiszteleten alapuló, megbízható, korrekt munkakapcsolatra törekszem.

Kovácsné Mikola Mária úgy érzi, a szakma részéről érkezett elismerése nemcsak neki szól, hanem a vele együtt dolgozó kollégáinak is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában