Zaol podcast

2023.05.05. 17:30

Ifjúsági hangversenyekről, filmzenei koncertről és az új zongoráról is beszélgettünk Tóth Lászlóval, a Zalaegerszegi Szimfonikus Zenekar vezetőjével

Szalay Balázs

Tóth László, a Zalaegerszegi Szimfonikus Zenekar vezetője

Fotó: Fehér Márk

A Zalaegerszegi Szimfonikus Zenekar tavalyi, eseményekben gazdag évéről és a 2023-as tervekről hallhatnak a ZAOL-Podcast legfrissebb adásában. A Tóth László zongoraművésszel, zenekarvezetővel készült beszélgetésből kiderül, hogy a szimfonikusok az idei évben játszottak már Mozart-műveket a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben, valamint Nagykanizsán. Ellátogattak ismét Őriszentpéterre, ahol a református templomban adtak koncertet, de folytatták a zalaegerszegi ifjúsági hangversenysorozatot is. Ez utóbbi, országosan egyedülálló kezdeményezés eredményeiről szintén beszélünk, illetve a Zalaegerszegre került új zongorákról, a zenekari utánpótlásról, a nagy sikerű filmzenei koncert lehetséges folytatásáról és a tavalyi jubileumhoz kapcsolódó ünnepi programokról is szót ejtünk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában